Wellicht bent u alleen bekend met de pizza houtovens, maar er zijn meer opties. Zo verkopen wij van Clementi ook diverse gasovens. Het is niet zo dat u deze alleen maar met gas kunt gebruiken, u heeft ook altijd nog de optie om toch voor hout te kiezen. Deze variatie geeft u de mogelijkheid om per avond of gelegenheid te kiezen voor het type brandstof wat u op dat moment het beste uitkomt. 

Pizza gasoven 

Het is niet zo dat een houtoven beter is dan een pizza gasoven of andersom. Er zijn simpelweg voordelen voor iedere pizzaoven die u wil gebruiken. Het fijne aan een pizzaoven die op gas werkt, is dat u veel beter de temperatuur kunt regelen. De toevoer van gas is immers constant, terwijl het bij hout iets afwisselender kan zijn. Hierdoor kunt u aangebrande pizza net iets eenvoudiger voorkomen. Ook wordt het bakken van andere lekkere gerechten in een pizza gasoven als makkelijker ervaren. Maar voor- en tegenstanders zijn er genoeg, want voor iedere manier is natuurlijk iets te zeggen.

Clementi Mondo pizza gasoven Pizza gasoven - pizzaoven gas

Een van de beste pizza gasovens die er bestaat, is de Clementi Mondo. Deze kunt u, zoals u wellicht al raadt, met zowel gas als hout gebruiken, waardoor u iedere keer weer zelf kunt kiezen. De Clementi Mondo is van zeer hoge kwaliteit. Hij wordt ook weleens overschreven als de gasoven Family of Clementi Family gasoven. Het is allemaal hetzelfde model van de firma Clementi. Het fijne aan de Mondo is dat de oven van duurzaam materiaal is gemaakt, waardoor hij erg snel opwarmt. Een ander positief gevolg is dat hij lang warm blijft en dat er weinig warmte verloren gaat. Deze pizza hout – en gasoven is erg makkelijk in gebruik en dat maakt hem perfect voor heerlijke zwoele zomeravonden of gezellige winter barbecues.

Kiest u voor een pizzaoven op gas? 

Als u kiest voor de Clementi Mondo, dan zit daar automatisch ook de mogelijkheid bij om als pizzaoven op gas te gebruiken. Bij aankoop van deze geweldige oven voor buiten, krijgt u ook allerlei accessoires die het gebruik van de Mondo nog leuker maken. Denk hierbij aan een inbouw thermometer en een robuuste RVS deur die, indien gewenst, ook leverbaar is met glas. En goed nieuws! Tijdelijk ontvangt u van ons ook een prachtige terracotta ovenschaal en laser temperatuurmeter! 

Bij Robuust Wonen organiseren we regelmatig demodagen. Op deze speciale momenten laten we zien hoe de pizzaovens werken, wat u er allemaal mee kunt en uiteraard is er ook meer dan genoeg mogelijkheid om al uw vragen over de pizzaoven op gas of hout te beantwoorden. Hiervoor hoeft u vooraf geen contact op te nemen. Wilt u liever op een andere dag onze showroom bezoeken? Dan zijn er nog meer dan genoeg kansen voor een andere afspraak