houtovenGezelligheid thuis met een houtoven van Robuust Wonen.

Tijdens deze vreemde periode zijn we allemaal aan huis verbonden. Haal de gezelligheid bij u thuis. Ervaar de beleving van een houtoven/pizzaoven en maak de lekkerste gerechten klaar. Zo maakt u met onze houtovens de lekkerste pizza’s in 2 á 3 minuten. Of u bakt uw eigen ambachtelijk brood. Maak de lekkerste ovengerechten klaar in een op hout gestookte pizzaoven. Tevens zijn onze pizzaovens geschikt voor bereiden van vlees en vis. 

 

HoutovenGeen vakantie, maar toch de mediterrane sfeer.

Het is nog maar de vraag of we dit jaar nog op vakantie kunnen of willen. Haal daarom de mediterrane sfeer van een pizzaoven naar uw eigen tuin en geniet van de vele mogelijkheden. De uitstraling van onze houtovens (pizzaovens, steenovens) geven een andere kijk in uw tuin, terras of veranda. De op hout gestookte ovens geven u een unieke beleving thuis. Een vakantie gevoel in uw eigen tuin. Maak zelf de lekkerste gerechten zoals ze het in de mediterrane landen ook doen.

 

HoutovenRobuust Wonen open tijdens de COVID-19 crisis.

Wij zijn gewoon geopend. Wij doen alles op afspraak zodat wij voorkomen dat u gelijkertijd met andere klanten in onze showloods aanwezig bent. Uiteraard op gepaste afstand zoals het RIVM adviseert. In deze periode houden wij geen demo-dagen, wij hopen dit snel weer op vrijwel iedere zaterdag te doen. Zo kunt u zelf ervaren hoe gemakkelijk bijvoorbeeld een pizza bakken is in onze houtovens én proeven hoe lekker het is! 

 

Inbouw indirecte houtovenVoor iedereen een Houtoven!

Wij hebben veel verschillende typen, modellen en groottes. Voor zowel binnen als voor buiten. Alles staat opgesteld in onze showloods in Baarn. U bent van harte welkom om bij ons alles te komen bekijken en wij vertellen u er graag alles over. Wij hebben ruim 12 jaar ervaring en zijn het aanspreekpunt voor iedereen die op zoek is naar een op hout- of gas gestookte pizzaoven.

Wij zijn leverancier van Sfera en Clementi.

Mail ons: robuustwonen@outlook.com of bel: 06 349 33 800.