Clementi – Italiaanse pizzaovens 

 

De Italiaanse pizzaoven is een icoon en een ware held binnen de houtovens. De familie Clementi begrijpt dat als geen ander en ontwerpt, ontwikkelt en produceert daarom al vele tientallen jaren de allerbeste Italiaanse pizzaovens. Voor zowel binnen als buiten hebben zij meer dan genoeg geweldige mogelijke die, zonder twijfel, aan uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een grote Clementi pizzaoven of dat een kleiner model het allerbeste op uw veranda past, het maakt niet uit. Er is een Italiaanse pizzaoven die bij uw smaak en wensen past. 

Italiaanse pizzaoven kopen 

Robuust Wonen is al heel wat jaren dé specialist op gebied van hout- en gas gestookte Italiaanse pizzaovens. Vanaf 2009 mogen wij ons zelfs de officiële Clementi distributeur noemen. Onze onderneming is uit een enorme passie voor het mooie Italiaanse leven, de prachtige producten en de geweldige sfeer ontstaan. Wij wilden het mediterrane leven naar Nederland halen en dat is ons gelukt. Naast de andere merken die wij leveren, is Clementi onze Italiaanse leverancier. Vanwege ons grote assortiment en een scala aan tevreden klanten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van Nederland. Wij zijn trots dat wij de beste pizzaovens uit Italië in handen hebben.

Tips voor het vinden van Italiaanse pizzaovens

Wij zijn het aanspreekpunt als u op zoek bent naar een echte, goede Italiaanse pizzaoven. Als we het hebben over een pizzaoven dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een oven die volledig uit steen is gemaakt, of een oven met een afwerking van staal. Ook zijn er Italiaanse pizzaovens die alleen geschikt zijn voor buiten, maar er zijn er ook een aantal die u prima binnen kunt plaatsen. Daarnaast vraagt het onderhoud uiteraard tijd en aandacht van u. Om het beste uit uw pizzaoven te kunnen halen, geven wij u in onze loods volop tips en adviezen. Zo weet u zeker dat u straks de Italiaanse pizzaoven heeft gekozen die ook daadwerkelijk bij u past. 

Clementi pizzaovens – de allerbeste 

Clementi is een familiebedrijf dat al vanaf 1975 toonaangevend is op de Italiaanse markt. Deze deskundigheid en ervaring resulteren in duurzame Italiaanse pizzaovens. De materiaalkeuze van Clementi is hoogwaardig en gecertificeerd. Het gehele productieproces bevindt zich in de eigen fabriek en wordt met een kritische blik in de gaten gehouden door de Clementi familie. De ovens hebben een hoge mate van isolatie en het continu op zoek zijn naar verbeterpunten hebben geresulteerd in een gepatenteerd luchtcirculatie systeem. Dit geweldige systeem vindt u dus alleen terug bij de Italiaanse pizzaovens van Clementi. Enkele voorbeelden ziet u bij de Clementi Mondo of de Clementi Gold.

Wat kunt u allemaal met een Italiaanse pizzaoven doen?

Raakt u ook verward door de begrippen houtovens en pizzaovens die door elkaar heen gebruikt worden? Wij snappen het helemaal. Maar het goede nieuws: in de houtoven bakt u de lekkerste pizza’s en een pizzaoven wordt over het algemeen gestookt op hout. Vandaar dat deze twee vaak door elkaar worden gebruikt.

De lekkerste pizza’s bakt u in een houtoven. Het hout brandt in dezelfde kamer als waar de pizza komt te liggen. Door het bakken op een goede steen en op hoge temperaturen smaakt een pizza uit een Clementi oven superieur. Maar u kunt er nog veel meer mee doen. Enkele voorbeelden zijn het bakken van brood en bereiden van ovenschaalgerechten. Maar ook vlees en vis kunt u in deze ovens klaar maken. 

Waar plaats je een Clementi pizza oven?

De ovens hout- of gas gestookte ovens van Clementi zijn geschikt voor in de tuin. Plaats de oven op een zelf gemaakt onderstel. Integreer de vuuroven in uw buitenkeuken. Of plaats de pizza oven op een standaard onderstel van Clementi. Veel mensen kiezen ervoor om de oven onder bijvoorbeeld een veranda te zetten. Zo staat de oven lekker droog, maar het hoeft dus niet. Er zijn zelfs modellen die binnen in huis geplaatst kunnen worden.

Welke producten worden door Clementi gemaakt?

Clementi maakt directe houtovens. Dit zijn ovens waarbij het opwarmen van de oven in het zelfde gedeelte gebeurt als waar gerechten worden bereid. Dit soort vuurovens zijn ook op gas te verkrijgen. Deze ovens zijn in veel verschillende maten. Zelfs mobiele pizzaovens. Zij zijn ook de producent van indirecte houtovens. Bij deze ovens heb je een apart stook gedeelte en een apart oven gedeelte. Deze zijn alleen op hout gestookt. Tevens is Clementi de producent van barbecues en pellet kachels.

Waar zijn de producten te koop?

De importeur, distributeur én leverancier van alle producten van Clementi in Nederland en België zijn wij (Robuust Wonen). Wij hebben een showloods in Baarn (midden van Nederland). U bent van harte welkom, maak een afspraak of kom tijdens één van de demo-dagen gewoon even langs. 

U kunt ook de pagina van Clementi Nederland/België bekijken: www.pizzaoven-clementi.com
Unsere deutschen Kunden klicken hier.