Clementi

Clementi

Wij zijn vanaf 2009 dé specialist op gebied van hout- en gas gestookte pizzaovens. Vanuit een passie is onze onderneming ontstaan. Wij wilden het mediterrane leven naar Nederland halen en dat is ons gelukt. Naast de andere merken die wij leveren is Clementi onze Italiaanse leverancier. Vanwege ons grote assortiment en een scala aan tevreden klanten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van Nederland. Inmiddels zijn wij niet alleen de leverancier en importeur van Clementi maar ook de distributeur. Wij zijn trots dat wij de beste pizzaovens uit Italië in handen hebben.

Laat u goed voorlichten

Wij zijn het aanspreek punt als u op zoek bent naar een hout- of gas gestookte pizzaoven. Als we het hebben over een pizza oven dan heb je twee verschillende mogelijkheden. Een oven volledig uit steen of ovens met staal afwerking. Wij hebben ze allemaal. Er zijn behoorlijk wat verschillen en dat leggen wij u graag uit voordat u de juiste keuze maakt welke oven het beste bij u past. Wij doen niets anders dan ons bezig houden met pizzaovens, dus wij doen het er niet bij zoals zoveel andere ondernemingen. Als je het echt goed wilt doen dan moet je er voor honderd procent voor gaan.

Waarom zijn de Clementi ovens de beste?

Het familie bedrijf is al vanaf 1975 toonaangevend op de Italiaanse markt. Deskundigheid en ervaring resulteren in duurzame pizzaovens. De materiaal keuze van Clementi is hoogwaardig en gecertificeerd. Het gehele productie proces bevind zich in de eigen fabriek. De ovens zijn hebben een hoge mate van isolatie. Het continu op zoek zijn naar verbeterpunten hebben geresulteerd in een gepatenteerd luchtcirculatie systeem. Dus alleen bij Clementi! Bekijk deze oven hier, Clementi Mondo.

Wat kan je allemaal met een pizzaoven doen?

Houtovens worden veelal pizzaovens genoemd. Dit komt omdat je de lekkerste pizza’s bakt in een houtoven. Het hout brandt in dezelfde kamer als waar de pizza komt te liggen. Door het bakken op een goede steen en op hoge temperaturen maakt een pizza uit een Clementi oven superieur. Maar je kunt er nog veel meer mee doen. Enkele voorbeelden zijn het bakken van brood en bereiden van ovenschaalgerechten. Maar ook vlees en vis kunt u in deze ovens klaar maken. Nu hebben we nog niet eens alles gehad, ervaar zelf allemaal wat je met een oven van Clementi kan doen.

Waar plaats je een pizza oven?

De ovens hout- of gas gestookte ovens van Clementi zijn geschikt voor in de tuin. Plaats de oven op een zelf gemaakt onderstel. Integreer de vuuroven in uw buitenkeuken. Of plaats de pizza oven op een standaard onderstel van Clementi. Veel mensen kiezen ervoor om de oven onder bijvoorbeeld een veranda te zetten. Zo staat de oven lekker droog, maar het hoeft dus niet. Er zijn zelfs modellen die binnen in huis geplaatst kunnen worden.

Welke producten worden door Clementi gemaakt?

Clementi maakt directe houtovens. Dit zijn ovens waarbij het opwarmen van de oven in het zelfde gedeelte gebeurd als waar gerechten worden bereid. Dit soort vuurovens zijn ook op gas te verkrijgen. Deze ovens zijn in veel verschillende maten. Zelfs mobiele pizzaovens. Zij zijn ook de producent van indirecte houtovens. Bij deze ovens heb je een apart stook gedeelte en een apart oven gedeelte. Deze zijn alleen op hout gestookt. Tevens is Clementi de producent van barbecues en pellet kachels.

Waar zijn de producten te koop?

De importeur, distributeur én leverancier van alle producten van Clementi in Nederland en België zijn wij (Robuust Wonen). Wij hebben een showloods in Baarn (midden van Nederland). U bent van harte welkom, maak een afspraak of kom tijdens één van de demo-dagen gewoon even langs. 

U kunt ook de pagina van Clementi Nederland/België bekijken: www.pizzaoven-clementi.com
Unsere deutschen Kunden klicken hier.