Clementi Ovens

Pizzaovens

Geniet thuis van 
het Italiaanse leven

Wilt u een pizzaoven kopen? Dan bent u bij Robuust Wonen aan het goede adres! Wij hebben Sfera en Clementi ovens. Pizzaovens worden ook wel houtovens, brood ovens of steenovens genoemd. Het gebruik van een houtoven is eeuwenoud. Het is nog steeds het meest belangrijke stukje keuken in Italië en veel andere Zuid-Europese landen.

De lekkerste pizza’s en het ambachtelijk brood komen rechtstreeks uit de pizzaoven. Mals vlees en overheerlijke ovenschalen worden in een op hout gestookte pizzaoven klaargemaakt. Ondertussen geniet u buiten heerlijk van een lekker drankje met familie of vrienden. Ruik de lekkere geurtjes uit de houtoven, terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid van het vuur in de steenoven.

Robuust Wonen is de officiële distributeur van Clementi in Nederland en België. Tevens hebben wij een eigen verkooppunt van Clementi in Baarn.

Robuust Wonen heeft sinds 2009 een passie voor het mediterrane leven. Op moment dat Clementi ook over de grens van Italië zich begon te richten waren wij er als eerste bij. Wij hebben de distributeur schap gekregen om u in Nederland en België de beste Italiaanse pizzaovens aan te bieden. De ovens van Clementi zijn zeer snel op temperatuur en blijven lang warm.

De Clementi ovens zijn geschikt voor buiten en binnen. De ovens zijn uiterst goed geïsoleerd. 

Masterchef Holland heeft Robuust Wonen uitgekozen om de kandidaten pizza’s te laten bakken in de beste houtovens (Clementi Mondo).

Italiaanse Clementi ovens kopen

Clementi is een familiebedrijf uit Italië en maakt sinds 1975 pizzaovens. Grote zorg wordt er besteed aan de gebruikte materialen en vormgeving. Daarnaast loopt Clementi altijd voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft de pizzaoven Clementi Mondo en de Clementi Gold een Houtovens Clementi Mondogepatenteerd luchtcirculatiesysteem! Hierdoor zijn deze de enige pizzaovens waarbij u zelfs gemakkelijk met het deurtje dicht kunt stoken. Door het luchtcirculatiesysteem heeft u het minste last van rook. De pizzaovens Clementino, Clementi Mondo en Clementi Gold kunnen eventueel ook op gas of met een combinatie van gas én hout. Alle ovens zijn in diverse kleuren leverbaar. De pizzaoven Clementi Mondo en Gold zijn bij uitstek de beste houtovens in zijn soort vanwege het materiaalgebruik en isolatie. Bovendien hebben deze ovens als enige (patent) een uiterst slim luchtcirculatiesysteem. Hierdoor ontstaat gebruiksgemak en zeer snelle opwarmtijd.

 

Twijfelt u nog of u deze pizzaoven wil kopen of wilt u heb gewoon eens aan het werk zien? Wij hebben gekozen om de Clementi Mondo aan te sluiten in onze showroom. Op aangekondigde demo-dagen staat deze oven de hele dag aan. U kunt zelf ervaren hoe gemakkelijk bijvoorbeeld een pizza bakken is in onze houtovens. Proef en geniet van een drankje.

Klik op onze modellen voor meer informatie:

Clementi ovens    Clementi ovens   Clementi ovens

NIEUW:
“CLEMENTI CROSTI”
ELECTRISCH / PORTABLE

Pizzaoven Clementi Crosti

NIEUW:
“CLEMENTI CLEMENTINO”
GAS/HOUT
Pizzaoven Clementino

NIEUW:
“CLEMENTI GOLD”
GAS/HOUT”

Clementi Gold Pizzaoven

NIEUW VOOR RESTAURANT:
“CLEMENTI FORNO PROFESSIONALE”

 

Forno Professionale Clementi

 

Clementi Nederland

KLIK VOOR WEBSITE: CLEMENTI NEDERLAND

 

Pizzaoven Clementi Mondo

Voor alle pizzaovens van Clementi leveren wij diverse onderstellen. U kunt uiteraard ook zelf uw onderstel regelen (bekijk ingezonden foto’s van klanten voor inspiratie).

Wilt u een houtoven eerst een keer proberen? Huur dan één van de door ons aangeboden huur-houtovens.

 

 

Showroom in Baarn

Robuust Wonen Showloods BaarnIntussen heeft Robuust Wonen in Baarn zo’n 100 pizzaovens op voorraad staan. Deze ovens wachten op een mooi plekje te krijgen bij u in de tuin of keuken. Bovendien hebben we hier een showroom. U bent van maandag tot en met zaterdag (ook ‘s-avonds) van harte welkom. Kom langs om onze modellen houtovens Sfera en Clementi te komen bekijken. Wij kunnen u alles vertellen over onze steenovens. Tevens kunt u goed de verschillende modellen, afwerking en maten bekijken.

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

Wij hebben ook nog de volgende ‘Sfera’ steenovens:
Steenoven modellen sfera pro isolatoSteenoven modellen Sfera Basso Isolato
Pizzaovens modellen Sfera Metallo

Bekijk hier alle producten van Clementi, download PDF.