Hout gestookte ovens: Robuust Wonen – specialist in pizzaovens / houtovens / steenovens / gasovens- showloods in Baarn

Specialist in exclusieve op hout gestookte ovens, nu ook op gas.

Vanaf 2009 zijn wij dé specialist in ‘kant en klare’ op hout- en gas gestookte pizzaovens. Deze ovens worden ook wel steenovens, brood ovens of houtovens genoemd. Wij richten ons alleen op geïsoleerde modellen vanwege de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij gaan voor kwaliteit!

Bent u op zoek naar een op hout of gas gestookte oven dan zijn wij uw gesprekspartner, wij helpen u graag en geven u de juiste adviezen.

Wij hebben de beste houtovens naar Nederland gehaald. Wij hebben de exclusiviteit gekregen van de door ons best beoordeelde producenten.

We zijn de distributeur van SFERA én CLEMENTI houtovens. Zij onderscheiden zich in materiaalgebruik, bouw en afwerking. Bekijk de geïsoleerde steenovens Sfera Pro Isolato en Sfera Basso Isolato óf onze geïsoleerde top Italiaanse pizzaovens; Clementi Mondo met gepatenteerd luchtcirculatiesysteem (nu ook op gas), Clementi Clemy, Clementi Cucina, Clementi Elite of de Clementino. Wij zijn de distributeur van Clementi, bekijk de site van Clementi Nederland. De pizzaovens zijn in verschillende maten en kleuren uit voorraad leverbaar. Wij zijn de importeur/distributeur en leveren direct vanaf de fabrikant aan de klant, zo kunt u ook een kwalitatieve goede houtoven kopen tegen een scherpe prijs.

Hout gestookte ovens

Hout gestookte ovens

Pizzaoven Clementi Modellen

NIEUW VOOR RESTAURANT:
“CLEMENTI FORNO PROFESSIONALE”

Hout gestookte ovens

 

Waar zijn onze op hout gestookte ovens geschikt voor

Onze op hout gestookte ovens (pizzaovens, hout ovens, brood ovens) zijn uitermate geschikt voor het bakken van de lekkerste pizza’s en ambachtelijk brood. Maar in onze houtovens kunt u ook al uw ovengerechten klaar maken, BBQ-en, roken en in sommige modellen past een spies van 1 meter. Gebruik de steenoven bij het natafelen als tuinhaard.

Al onze aangeboden steenovens zijn geschikt voor buitengebruik. Onze Clementi Mondo ovens kunnen ook in huis geplaatst worden. Uiteraard is de nieuwe houtoven Clementi “Forno Professionale” uitermate geschikt voor in uw restaurant.

Gratis bij aankoop van een hout gestookte oven

U krijgt bij iedere houtoven een ingebouwde wandthermometer, terracotta ovenschaal en een lasertemperatuurmeter. Met de lasertemperatuurmeter kunt u gemakkelijk contactloos iedere plek in uw oven de temperatuur meten tot 550 graden. Hiermee leert u goed uw pizzaoven kennen.

Advies afmeting

Wij adviseren particulieren om een niet al te grote steenoven aan te schaffen. Door de hoog haalbare temperatuur van de op hout gestookte ovens is uw pizza binnen twee á drie minuten klaar. Hierdoor hoeft u niet veel pizza’s gelijke tijd in de oven te plaatsen. Tevens is deze groot genoeg om meerdere broden te bakken, grote ovenschalen, BBQ en in de Sfera Pro Isolato modellen een spies grill.

Advies isolatie

Wij adviseren een geïsoleerde op hout gestookte oven vanwege de kwaliteit, het gebruiksgemak en de lange levensduur! Laat u goed voorlichten.

Onderstellen

In samenwerking met Meubelmaker Florian Weber bieden wij onderstellen aan voor al onze op hout gestookte ovens in robuust massief eikenhout. Bekijk deze onderstellen. U kunt uiteraard ook zelf uw onderstel regelen. Met betrekking tot de Sfera Pro en de Sfera Basso adviseren wij u een degelijk onderstel te maken vanwege de zware belasting. Onderstellen kunnen worden gemaakt van hout, steen of metaal. Wij leveren eventueel voor de Clementi ovens standaard onderstellen vanuit de fabrikant. Voor inspiratie kunt u kijken hoe andere klanten dit hebben opgelost: klik hier.

Aflevering en installeren

U kunt de pizzaoven door ons laten installeren. Wij plaatsen de houtoven op uw eigen gemaakte- of door ons meegenomen onderstel. U kunt de steenoven ook zelf ophalen bij ons in Baarn of laten bezorgen op een pallet/krat bij u voor de deur.

Wilt u dealer worden van onze Clementi producten?

Bekijk hier alle producten van Clementi, download PDF. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Showloods en voorraad van de op hout gestookte ovens

Hout gestookte ovensIn Baarn (tussen Hilversum en Amersfoort) hebben wij een opslagloods waar gemiddeld zo’n 100 steenovens droog op voorraad staan. Tevens hebben we een showloods waar u van harte welkom bent van maandag tot en met zaterdag (ook ‘s-avonds) om onze lijn houtovens te komen bekijken. Wij kunnen u alles vertellen over onze ovens en u kunt goed de verschillende modellen, maten, accessoires en onderstellen bekijken. Bel of mail voor een afspraak.

 


Robuust Wonen staat voor eigenwijs, kwaliteit en duurzaamheid.
Alles wordt geleverd en geïnstalleerd waar we zelf voor 100% achter staan.