Pizzaoven huren

Wilt u graag een pizzaoven huren? Dan bent u bij Robuust Wonen aan het goede adres. Wij verkopen niet alleen de beste exemplaren, maar bieden u ook de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van onze pizzaovens. Perfect voor als u een feestje geeft, een evenement organiseert of familie over de vloer heeft waar u extra voor wil uitpakken. 

Welke modellen pizzaoven kunt u bij Robuust Wonen huren? 

Wij hebben een breed assortiment pizzaovens van uitsluitend de allerbeste kwaliteit. Dat geldt uiteraard ook op het moment dat we de oven aan u verhuren. 

U kunt bij ons een twee verschillende modellen pizzaovens huren:

  • De zware steenoven op de aanhanger; Sfera Pro Nero Isolato 90
  • De lichte pizzaoven; Sfera Metallo

De Sfera Pro Nero Isolato 90 is een robuuste steenoven die veel ruimte in beslag neemt. Hier dient u rekening mee te houden op het moment dat u hem komt ophalen. De Sfera Metallo is een stuk lichter en daardoor ook makkelijker te vervoeren.  

Steenoven Sfera Pro Nero Isolato 90


Huren

De houtoven Sfera Pro Nero Isolato 90 staat verhoogd op een aanhanger (de oven is niet de afgebeelde oven). U kunt daarmee de steenoven vanaf de aanhanger gebruiken. Klap ten eerste de achterklep open. Leg ten tweede wat hout voor de oven. Zo verkrijgt u een fraai gezicht. Ten slotte is de oven klaar om op gestookt te worden. De opwarmtijd om pizza’s te kunnen bakken bedraagt ongeveer 1,5 uur. Wij leveren bij het huren van de pizzaoven ook een 4-delige pizzaschepset. Wij kunnen er ook goed gedroogd hout bij leveren. De aanhanger kunt u zelf ophalen bij ons in Baarn.

De breedte van de aanhanger is 1,42 meter (inclusief de wielen)

Pizzaoven Sfera Metallo 70huren

 

Onze pizzaoven Sfera Metallo 70  is een lichtgewicht (50 kg). Daarom is deze pizzaoven gemakkelijk overal te plaatsen (70 x 70 cm). Daarnaast is de houtoven snel op temperatuur. U kunt immers al na ongeveer een half uur pizza’s bakken. Wij leveren bij het huren van de oven ook met een 4-delige pizzaschepset. Vervolgens kunnen wij er eventueel goed gedroogd hout bij leveren. De pizzaoven kunt u zelf ophalen bij ons in Baarn. De oven past in vrijwel iedere auto.Wij hebben meerdere van dit model in de verhuur.

 

Pizzaoven huren: kan iedereen lekkere pizza’s bakken? 

Iedereen bakt in een handomdraai de lekkerste pizza’s. Wij leveren bij het huren van een steenoven ook een instructie. Daarnaast leggen wij alles nog even persoonlijk uit bij het ophalen van de pizzaoven. Het bakken van pizza’s is erg makkelijk, de pizza’s zijn in 2,5 minuut al klaar. Hiervoor heeft u geen hele grote pizzaoven nodig. Maak niet te dikke bodems en beleg deze niet te veel, u zult zien dat er luchtbellen in de pizzabodem ontstaan.

OmschrijvingPrijs
Huur Steenoven SFERA PRO NERO ISOLATO 90 incl. pizzaschepset en aanhanger (dag 1 ophalen; dag 2 terugbrengen)€ 145,-
Huur Steenoven SFERA PRO NERO ISOLATO 90 incl. pizzaschepset en aanhanger - Meerdere dagen€ 45,- p/dag extra
Hout€ 30,-
Borg€ 350,-
OmschrijvingPrijs
Huur Steenoven SFERA METALLO incl. pizzaschepset (dag 1 ophalen; dag 2 terugbrengen)€ 125,-
Huur Steenoven SFERA METALLO incl. pizzaschepset - Meerdere dagen€ 40,- p/dag extra
Hout€ 30,-
Borg€ 350,-

huren

 

Voor meer informatie of beschikbaarheid, neem contact op:
robuustwonen@outlook.com of bel 06 349 33 800.