Wij zijn erg trots dat Masterchef Holland gebruik wilde maken van onze houtovens Clementi Mondo!

Masterchef Holland

PIZZAOVEN CLEMENTI MONDO BIJ MASTERCHEF HOLLAND

Bij Masterchef Holland was te zien hoe de kandidaten de heerlijkste pizza’s hadden gebakken in onze houtovens. Deze pizza ovens zijn ten eerste geselecteerd op de snelle opwarmtijd. Ten tweede vanwege de professionaliteit. Ten slotte de functionaliteit. Het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem zorgt namelijk voor optimaal gebruiksgemak. De Clementi Mondo pizza ovens blijven ook lang warm. Dit komt vanwege de uitstekende isolatie. De koepel is geïsoleerd evenals onder het bak gedeelte. Al met al bij uitstek de perfecte houtoven en dat is gebleken!

DE BESTE PIZZABAKKER VAN NEDERLAND BIJ MASTERCHEF HOLLAND

De uitzending van Masterchef Holland werd opgenomen bij de Bloemenveiling in Aalsmeer. Kortom een bijzondere omgeving en geweldige entourage. Allereerst kregen de kandidaten een introductie van Ciro Cuciniello van Mangiassai (de beste pizzabakker van Nederland). Daarna hebben de kandidaten heerlijke pizza’s bereid en gebakken. De juryleden waren vervolgens zeer enthousiast over de kwaliteit van de pizza’s. Deze kunnen immers alleen zo lekker klaar gemaakt worden in een op hout gestookte steenoven.

Impressie

Bekijk ook de foto’s van deze geslaagde dag (in de regen) met de enthousiaste kandidaten. De beste pizzabakker van Nederland: Ciro Cuciniello van Mangiassai. De juryleden van Masterchef Holland: Robert Kranenborg, Michiel van der Eerde en Marcus Polman.

PIZZAOVEN CLEMENTI MONDO

Bij Masterchef Holland hebben de enthousiaste kandidaten de heerlijkste pizza’s gemaakt. Maar deze houtoven is naast het bakken van pizza’s ook geschikt voor het bakken van onder andere brood en flammkuchen. Vervolgens kunt u al uw ovengerechten in deze oven klaar maken. Ook uw vlees of vis kunt u in de Clementi Mondo oven bereiden door middel van een ovenschaal, BBQ rooster of het geavanceerde Multi Cooking System. Dit systeem is zeer handig, u draait door middel van een beugel (die vast zit aan de oven) een RVS rooster met lekbak in de oven. Zo kunt u meerdere gerechten gelijke tijd klaar maken.

Patent

De Clementi Mondo houtoven heeft een gepatenteerd lucht circulatie systeem, het zogenaamd ‘Air Plus System’. Vandaar is de houtoven Clementi Mondo de beste pizzaoven uit ons uitgebreide assortiment. Wij durven ook te zeggen dat vanwege het ‘Air Plus System’ de Clementi Mondo de beste pizzaovens zijn van al de aangeboden houtovens in Nederland. Inmiddels heeft Masterchef Holland dit ook ontdekt. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in drie maten. Kortom de perfecte houtoven voor bij u thuis in de tuin, veranda of keuken. Sinds kort is deze oven ook op gas beschikbaar!
Bekijk ook de pagina over deze houtoven voor meer gedetailleerde informatie: CLEMENTI MONDO