Modellen ovens: Wij ‘Robuust Wonen’ zijn sinds 2009 dé specialist op gebied van pizzaovens.

Modellen ovens

 

Modellen ovens:

Wij hebben de beste houtovens naar Nederland gehaald. In de showloods in Baarn hebben wij alles opgesteld staan en wij vertellen u er graag alles over. Er zijn namelijk veel verschillen tussen de pizzaovens, met name tussen de pizzaovens volledig van steen en de pizzaovens met de stalen koepel. Wij hebben ze allemaal, laat u goed voorlichten. Wij hebben pizzaovens gestookt op hout-, gas- óf zelfs een combinatie van hout/gas. Nu ook een fraaie elektrische pizza oven.

 

 

Klik hier voor een rondleiding van alle modellen pizza ovens!

 


VOOR IEDEREEN EEN PIZZOVEN!


Modellen pizzaovens

Zo veel modellen ovens

Wij snappen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. U bent van harte welkom om ons een bezoekje te komen brengen. Wij zijn er voor u om alles te laten zien en uit te leggen. Uw zoektocht begint hier. Maak een afspraak, u bent iedere dag welkom (m.u.v. zondag), ook in de avonduren.

Mail ons robuustwonen@outlook.com of bel (06) 349 33 800.

 

Na een bezoekje bij ons weet u precies welke oven het beste bij u past. Omdat wij alle soorten hebben krijgt u van ons een eerlijk verhaal waardoor iedereen een weloverwogen beslissing kan maken. Ook houden wij geregeld demo-dagen, let op de aankondigingen op de website. Bekijk ook onze site om erachter te komen wat je allemaal nog meer kunt doen met onze pizzaovens, het gebruik is grenzeloos. Wij hebben pizzaovens voor in uw tuin of veranda, maar ook zijn sommige modellen geschikt om binnen te plaatsen. Kortom, maak een vrijblijvende afspraak en laat u meenemen in de wereld van pizzaovens. U kunt ook allereerst een rondleiding nemen door al onze pizzaovens, klik op onderstaande link!

Klik hier voor een rondleiding van alle modellen pizza ovens!