Diverse aanbiedingen op onze Houtovens

Wij hebben mooie aanbiedingen op nog enkele niet geïsoleerde Sfera modellen. Deze kopen wij niet meer in. Het prijsverschil van een geïsoleerd model ten opzichte van een niet geïsoleerd model staat namelijk niet in verhouding met het kwaliteitsverschil. Wij gaan voor duurzaamheid en kwaliteit.

Een geïsoleerde steenoven blijft drie keer langer warm waardoor er behoorlijk meer gebruiksgemak ontstaat. Maar de geïsoleerde steenovens zijn ook veel duurzamer. De Rockwool deken die tussen de gemetselde stenen en de afsmeerlaag ligt zorgt ervoor dat scheurtjes tot het minimum worden teruggebracht. Die deken is namelijk flexibel, daardoor worden de grootste bewegingen van het uitzetten (heet worden van de oven) opgevangen.

Op onze geïsoleerde modellen hebben wij de volgende aanbiedingen:

aanbiedingen

 

Wij geven gratis bij onze geïsoleerde Sfera modellen een wandthermometer, terracotta ovenschaal, kit en een lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 142,-).

Wij geven gratis bij onze Clementi modellen een terracotta ovenschaal en een lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 84,-).

 

 

 

Steenovens Sfera (niet geïsoleerd):

SteenovensTevens adviseren wij u geen steenoven aan met een rookkanaal in het midden van de koepel. Daardoor wordt de warmte verloren op een belangrijke plek in de oven. Daarnaast zal hierdoor de luchtcirculatie niet optimaal zijn ten opzichte van een steenoven met een rookkanaal voorop de oven. Wie voor gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit gaat kijkt naar een geïsoleerde steenoven: Sfera Pro Isolato en Sfera Basso Isolato

Wij hebben nog enkele (Sfera) niet geïsoleerde modellen zonder rookkanaaluitgang en met rookkanaal in het midden van de oven. Deze doen wij in de aanbieding.

Deze met de hand gemaakte steenoven (houtoven, pizzaoven) is rond gemetseld met vuurvaste stenen en afgewerkt met een vuurvaste mortel. Geschikt voor zowel het bakken van pizza’s als brood. Ook geschikt voor al uw ovengerechten, barbecue en spiesgrill. U kunt er ook in roken en bij het natafelen gebruikt u de houtoven als tuinhaard.

De pizzaovens Sfera zijn standaard uitgevoerd met een dubbele deur met afsluitbaar kijk/spies gat. Het model met een rookkanaaluitgang heeft een handvat voor de afsluitbare klep. Alles wat ter uitbreiding mogelijk is op deze pizzaovens aanbiedingen is bij ons verkrijgbaar.

aanbiedingenWij houden altijd één van deze niet geïsoleerde ovens bij ons in voorraad. Zodat u bij ons goed het verschil kunt zien tussen de kwaliteit en het aanbiedingenmateriaalgebruik van de geïsoleerde en de niet geïsoleerde modellen. 

Kom bij ons een kijkje nemen, maak een afspraak en overtuig u zelf!

 

 

 BuitenmaatGewichtzonder rookkanaal
uitgang
Met rookkanaal
uitgang
SFERA 6060 x 60 cm280 kg€ 245
SFERA 7070 x 70 cm310 kg€ 275
SFERA 8080 x 80 cm370 kg€ 295
SFERA 9090 x 90 cm420 kg€ 310€ 340

U kunt de steenoven door ons laten installeren. Wij plaatsen de steenoven op uw eigen gemaakte of door ons meegenomen onderstel. U kunt de oven ook zelf ophalen in Baarn of wij verzenden de steenoven op een pallet/krat bij u voor de deur.

aanbiedingenU kunt de pizzaovens in onze showloods in Baarn komen bekijken van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Naast onze aanbiedingen hebben wij veel modellen in verschillende maten en uitvoeringen. Wij voorzien u graag van alle informatie. U bent van harte welkom.

Voor afspraken, bestellingen en vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel 06 – 349 33 800.
Website Clementi Nederland