Barbecue 2018-01-26T14:36:33+00:00

Barbecue Pan Driepoot Sfera Strega (Heksenketel)

Zowel geschikt voor barbecue als voor éénpansgerecht. Het buiten genieten van heerlijke geurtjes en open vuur, een nostalgische beleving. Een nieuwe manier van eten bereiden in de buitenlucht. Een oud systeem in een nieuw jasje.

barbecueDe Strega set heeft een stevige driepoot (dik staal). Vervolgens een robuuste vuurschaal met een doorsnede van 90 cm van dik staal op drie poten. Deze vuurschaal kan afgesloten worden met een deksel eveneens van staal. Daarnaast wordt er een pan met een inhoud van 14 liter bijgeleverd van RVS of emaillen. Tevens wordt er een robuust RVS barbecue rooster bijgeleverd met maar liefst een doorsnede van 70 cm.

De kettingen voor zowel de pan als het barbecue rooster zijn inclusief. Met deze kettingen hangt u de pan of rooster boven het vuur. Bovendien zit bovenin de driepoot een handig katrol systeem. Door middel van dit katrol kunt u gemakkelijk de pan of het rooster hoger of lager doen.

Barbecue Lekker genieten van het buitenleven. Naast onze lijn van houtovens introduceren wij onze heksen (strega) ketels/BBQ. Maak een vuur in de vuurschaal en hang de pan of het barbecue rooster boven het vuur.

Heerlijk buiten eten klaar maken met deze nostalgische set.

 

 

De gehele Sfera Strega set bestaat uit:

– Driepoot
– Katrol systeem
– Vuurschaal (doorsnede 90 cm)
– Deksel voor Vuurschaal
– RVS Barbecue rooster (doorsnede 70 cm)
– RVS Pan of Emaille Pan met deksel (inhoud 14 liter)
– Kettingen voor Pan én Barbecue rooster

 Inclusief/omschrijvingPrijs
STREGA bbq-rooster pan vuurschaal deksel driepoot katrolsysteem kettingen€ 445

BarbecueU kunt ook de Sfera Strega Set bij ons in de showroom in Baarn komen bekijken van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Hier hebben wij ook al onze houtovens opgesteld staan. U bent van harte welkom.

Wilt u een afspraak maken, wilt u een bestelling doen of heeft u nog vragen:
neem contact op via e-mail robuustwonen@outlook.com of bel 06 – 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.