Houtoven Clementi Cucina

Wij hebben exclusiviteit gekregen voor deze nieuwe top design steenovens van Clementi. De ovens zijn van zeer hoge kwaliteit. Een ideale pizzaoven om in een buitenkeuken te verwerken. Deze oven is namelijk ook als inbouwmodel verkrijgbaar. De steenoven Clementi Cucina is gemaakt van duurzaam materiaal. De oven is volledig geïsoleerd waardoor zeer snel op de gewenste temperatuur. Eén van de weinige op hout gestookte ovens die een indirecte hout verbranding heeft.

Onder het ovengedeelte wordt er in een aparte ruimte hout gestookt. De oven wordt hierdoor verwarmt. Het heeft een elektrisch luchtcirculatie systeem waardoor iedere plek in de oven dezelfde temperatuur verkrijgt.

clementi cucina      clementi cucina    clementi cucina

De op hout gestookte oven wordt compleet geleverd

clementi cucinaOnderin het ovengedeelte ligt een chamotte steen waarop bijvoorbeeld pizza’s en brood gebakken kunnen worden. Verder werkt de oven hetzelfde als uw oven in uw keuken. Al uw ovengerechten kunt u kwijt in deze oven. Onder het verbrandingsgedeelte zit een ruimte voor bijvoorbeeld opslag van hout.
De steenoven Clementi Cucina is geschikt voor uw tuin, terras of veranda. Tevens kan deze oven ook in uw keuken. Wij hebben ook vergelijkbare modellen die uw keuken of woonkamer kunnen verwarmen. Twee in één!
clementi cucina

De Clementi Cucina oven wordt compleet geleverd met verlichting en elektrisch ventilatiesysteem in het ovengedeelte. Vervolgens worden er een terracotta ovenschaal, wekker, temperatuurmeter, RVS bakplaten, RVS rekken en RVS rookkanaal bijgeleverd.

Pizzaoven Clementi Cucina is exclusief bij ons verkrijgbaar. Standaard inclusief onderstel op wielen, maar kan ook als inbouw model (zonder onderstel voor houtopslag en zonder punt dakje).

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CUCINA
Incl. onderstel
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.749

Clementi CucinaKom deze oven en nog veel meer andere houtovens en accessoires bekijken in onze showroom in Baarn. U bent welkom van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent onze op hout gestookte ovens.

Maak een afspraak, doe uw bestelling of stel uw vraag via mail robuustwonen@outlook.com of bel 06 – 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.

Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND