Houtoven Clementi Cucina

Inbouw indirecte houtovenWij hebben exclusiviteit gekregen voor deze nieuwe top design steenovens van Clementi. De ovens zijn van zeer hoge kwaliteit. Een ideale pizzaoven om in een buitenkeuken te verwerken. Deze oven is namelijk ook als inbouwmodel verkrijgbaar. De steenoven Clementi Cucina is gemaakt van duurzaam materiaal. De oven is volledig geïsoleerd waardoor zeer snel op de gewenste temperatuur. Eén van de weinige op hout gestookte ovens die een indirecte hout verbranding heeft.

Onder het ovengedeelte wordt er in een aparte ruimte hout gestookt. De oven wordt hierdoor verwarmt. Het heeft een elektrisch luchtcirculatie systeem waardoor iedere plek in de oven dezelfde temperatuur verkrijgt.

clementi cucina      clementi cucina    clementi cucina

De op hout gestookte oven wordt compleet geleverd

indirecte houtovenOnderin het ovengedeelte ligt een chamotte steen waarop bijvoorbeeld pizza’s en brood gebakken kunnen worden. Verder werkt de oven hetzelfde als uw oven in uw keuken, alleen is deze op hout gestookt. Al uw ovengerechten kunt u kwijt in deze oven. Onder het verbrandingsgedeelte zit een ruimte voor bijvoorbeeld opslag van hout.
De steenoven Clementi Cucina is geschikt voor uw tuin, terras of veranda. Als inbouwmodel kan deze oven ook in uw keuken binnen. Wij hebben ook vergelijkbare modellen die uw keuken of woonkamer kunnen verwarmen. Twee in één!
indirecte houtoven

De Clementi Cucina oven wordt compleet geleverd met verlichting en elektrisch ventilatiesysteem in het ovengedeelte. Vervolgens worden er een terracotta ovenschaal, wekker, temperatuurmeter, RVS bakplaten, RVS rekken en RVS rookkanaal bijgeleverd.

Pizzaoven Clementi Cucina is exclusief bij ons verkrijgbaar. Standaard inclusief onderstel op wielen, maar kan ook als inbouw model (zonder onderstel voor houtopslag en zonder punt dakje).

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CUCINA
Zwart
Incl. onderstel/dakje
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.850
CLEMENTI CUCINA
Brons/Koper-look
Incl. onderstel/dakje
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.1890
CLEMENTI CUCINA
Zwart
Zonder onderstel/dakje
65 x 82 x 86 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.700
CLEMENTI CUCINA
Brons/Koper-look
Zonder onderstel/dakje
65 x 82 x 86 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.1740

Clementi CucinaKom deze oven en nog veel meer andere houtovens en accessoires bekijken in onze showroom in Baarn. U bent welkom van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent onze op hout gestookte ovens.

Maak een afspraak, doe uw bestelling of stel uw vraag via mail robuustwonen@outlook.com of bel 06 – 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.

Clementi Cucina Clementi Cucina Clementi Cucina Houtoven Houtoven Clementi Cucina Indirecte houtoven Clementi Cucina Indirecte houtoven Cucina

 Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND