Pizzaoven Clementi Mondo

Pizzaoven Clementi Mondo - Robuust Wonen
Clementi Mondo; de beste Italiaanse pizzaoven!
Pizzaoven van zeer hoge kwaliteit. Bovendien is dit de enige houtoven met een gepatenteerd verbrandingssysteem (Air Plus System). Vandaar dat het bakken en braden in deze houtoven een groot genot. De pizzaoven is gemaakt van duurzaam materiaal en daarnaast volledig geïsoleerd. Als gevolg daarvan is de oven zeer snel op gewenste temperatuur en blijft dit lang.

De pizzaoven Clementi Mondo heeft een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor in de oven zit. In combinatie met het “Air Plus System” kan iedereen stoken in deze oven! In geen andere houtoven kunt u zelfs zo gemakkelijk een vuurtje branden met het deurtje dicht.

 

Clementi Mondo stoken deurtje dicht 1 Clementi Mondo stoken deurtje dicht 2 Clementi Mondo stoken deurtje dicht 3 Clementi Mondo stoken deurtje dicht 4

De Clementi Mondo is geschikt voor in uw tuin. De oven kan namelijk gewoon buiten blijven staan. Dit model is ook uiterst geschikt voor binnen gebruik.

U kunt de lekkerste pizza’s maken (2 á 3 minuten) en uw eigen brood. De houtoven is ook geschikt voor al uw ovengerechten en barbecue. Uw vlees wordt veel malser.

Alleen bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten en verschillende kleuren, ook in geheel RVS. Bij ons in de showloods in Baarn hebben wij de pizzaoven Clementi Mondo 100 aangesloten voor gebruik. Tegenwoordig is de Clementi Mondo ook op gas óf combinatie van gas en hout.

Clementi Mondo

Wat krijgt u?

Het uiterst hoogwaardig materiaalgebruik, afwerking en isolatie maken deze pizzaoven opmerkelijk in zijn soort. Het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem maakt de pizzaoven Clementi Mondo uniek!

De pizzaoven Clementi Mondo is in drie maten en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op voorraad hebben wij standaard de uitvoeringen in zwart/antraciet in de maten 60 en 80.

Houtoven Clementi Mondo met glazen deurDe pizzaoven Clementi Mondo wordt standaard met veel accessoires geleverd. De oven is namelijk inclusief een afsluitbaar rookkanaal, inbouwthermometer en robuuste RVS deur (eventueel in glas). Tevens heeft de houtoven een geavanceerd vuur-/luchtcirculatiesysteem met vuurscherm. Alsmede krijgt u nu tijdelijk een gratis terracotta ovenschaal en lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 84,-). Een glazen deurtje is optioneel.

Isolatie pizzaoven Clementi Mondo

Isolatie celemti mondo pizzaovenDe houtoven Clementi Mondo is uitermate goed geïsoleerd. De koepel is namelijk voorzien van 8 cm isolatie-deken. Onder het bak gedeelte van 3 cm dikke chamotte stenen ligt 2,5 cm keramische plaat van isolerende vezels alsmede een 3 cm isolatie-deken. De isolatie in combinatie met het ‘air plus system’ zorgt ervoor dat de oven in zo’n 15 á 20 minuten al op temperatuur is om pizza’s te bakken.

Clementi Mondo

Air Plus System (patent)

De Clementi Mondo pizzaovens hebben een geavanceerd gepatenteerd luchtcirculatie systeem. De luchttoevoer in de binnenwand van de houtoven in combinatie met het vuurscherm zorgt ervoor dat het stoken in de oven zeer gemakkelijk is. Er ontstaat namelijk een optimale verdeling van het vuur en de warmte in de oven. Dit is de enige pizzaoven waarbij de zuurstof toevoer niet alleen door de deuropening tot stand wordt gebracht. De houtoven krijgt ook vanuit de onderkant van de oven zijn lucht/zuurstof toevoer. Deze zuurstof komt vrij aan de linker kant binnen in de oven! Dit zorgt ervoor dat het een genot is om mee te stoken. Tevens zorgt dit luchtcirculatie systeem ervoor dat u het minste last heeft van rook. Dit is de enige pizzaoven waarbij u gemakkelijk een vuur kunt branden met het deurtje dicht! 

Clementi Mondo     Clementi Mondo

Multi Cooking System

Het is ook mogelijk om meerdere gerechten gelijke tijd klaar te maken in de houtoven Clementi Mondo. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Multi Cooking System. Daarmee draait u gemakkelijk een rooster met lekbak in- en uit de oven.

Clementi Mondo     Clementi Mondo

 

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs(€)
CLEMENTI MONDO 6080x77cm60x60cm70kg1.290
CLEMENTI MONDO 80100x77cm80x60cm110kg1.540
CLEMENTI MONDO 100112,5x97cm100x80cm190kg2.590
RVS ROOF (KAP)+130
VOLLEDIG RVS+340
MULTI COOKING SYSTEM250
GLAZEN DEUR180

De pizzaoven Clementi Mondo kunt u overal plaatsen. Doordat de houtoven niet al te zwaar is kunt u deze gemakkelijk een plek geven op een tafel of op een zelf gemaakt onderstel van bijvoorbeeld hout. Vanuit de leverancier hebben wij onderstaande drie onderstellen.

Pizzaoven Clementi Mondo Onderstellen

Pizzaoven Clementi Mondo incl onderstel BASE Pizzaoven Clementi Mondo incl onderstel TABLE

Uiteraard kunt u ook zelf een onderstel (laten) maken.

Pizzaoven Clementi MondoHet linker onderstel model is de BASE. Mogelijk voor de houtoven Clementi Mondo 60, 80 en 100. Basis onderstel met een RVS zij-tafel (niet afgebeeld, extra zij-tafel is ook mogelijk). Op twee wielen en met behulp van 2 uitschuifbare handvatten aan de zijkant is de oven gemakkelijk verplaatsbaar. Inclusief tussen-blad. Zeer compact. Metaal en RVS.
Het rechter onderstel model is de TABLE. Alleen mogelijk voor de maat 80. Dit tafelmodel heeft een ruimte voor een werkblad waarop gemakkelijk bijvoorbeeld pizza’s bereid kunnen worden. Inclusief groot tussen blad waarop u veel spullen kwijt kunt. Metaal en RVS.

 TABLE
Clementi Mondo
maat 80
BASE
Clementi Mondo
maat 60, 80 en 100
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO€ 1.190Geen € 425 maar
tijdelijk € 375
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO
VOLLEDIG RVS
€ 995

Pizzaoven Clementi Mondo Gas of Hout

 

Pizzaoven Clementi Mondo (op gas)

Nieuw: Alle afmetingen van de pizzaovens Clementi Mondo kunnen nu ook op gas. In de oven wordt namelijk een ‘Millberg’ atmosferische brander met een thermo-elektrische klep geplaatst. Aan de voorzijde van de oven is het makkelijk te bedienen.

 

Pizzaoven Clementi Mondo 60 (op gas)

Heeft een brander aan de linker kant in de oven met een vermogen van 15 kw.

Pizzaoven Clementi Mondo 80 (op gas, hout óf combinatie)

Heeft een brander aan de linker kant in de oven met een vermogen van 15 kw. Optioneel kan er een extra brander in worden geplaatst aan de rechterkant in de oven zodat er een vermogen ontstaat van 30kw. De uitvoering van de pizzaoven Clementi Mondo 80 met de één (standaard) brander kan ook gebruikt worden om op hout te stoken. Er wordt dan namelijk een afscherm kap over de brander geplaatst zodat deze schoon blijft.

Pizzaoven Clementi Mondo 100 (op gas)

Heeft zowel links- als rechts in de pizzaoven een brander met een totaal vermogen van 30kw.

Clementi Mondo     Clementi Mondo

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs(€)
CLEMENTI MONDO 60 GAS80x77cm60x60cm85kg1.875
CLEMENTI MONDO 80 GAS100x78cm80x60cm130kg2.180
CLEMENTI MONDO 100 GAS112,5x97cm100x80cm230kg3.750
RVS ROOF (KAP)+130
AFSCHERMKAP GASUNIT
voor de CLEMENTI
MONDO 80
+115
EXTRA BURNER voor
CLEMENTI MONDO 80
580

Mogelijke kleuren pizzaoven Clementi Mondo

Clementi Mondo

Clementi MondoU heeft deze houtoven ook kunnen zien bij Masterchef Holland, klik hier

Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND

Clementi Mondo

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.