Clementi Mondo pizzaoven 

Pizzaoven Clementi Mondo - Robuust Wonen
Clementi Mondo is de beste Italiaanse pizzaoven en van zeer hoge kwaliteit. Het is de enige houtoven met een gepatenteerd verbrandingssysteem. Dit wordt ook wel het Air Plus System genoemd. Het maakt het bakken en braden in deze prachtige buitenoven tot een groot genot. De Clementie Mondo is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Robuust Wonen, gemaakt van duurzaam materiaal en daarnaast volledig geïsoleerd. Als gevolg daarvan is de oven zeer snel op gewenste temperatuur en blijft hij ook lang deze warmte uitstralen. Hierdoor is hij de beste pizzaoven voor buiten. De Clementi Mondo is erg gebruiksvriendelijk en perfect voor lange, zomerse avonden in de tuin. 

Deze pizzaoven heeft een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang aan de voorkant zit. Het Air Plus System zorgt ervoor dat iedereen kan stoken in deze geweldig mooie oven. Het maakt de Clementi Mondo uiniek in zijn soort en de beste pizzaoven voor buiten. Zo kan er, in tegenstelling tot alle andere houtovens, heel gemakkelijk gestookt worden met de deur dicht.

 

Clementi Mondo stoken deurtje dicht 1 Pizzaoven stoken deurtje dicht 2 Pizzaoven stoken deurtje dicht 3 Pizzaoven stoken deurtje dicht 4

Beste pizzaoven voor buiten

De pizzaoven is geschikt voor in uw tuin omdat hij gewoon buiten kan blijven staan. Het onderhoud is makkelijk en overzichtelijk, waardoor u het prima zelf bij kunt houden. 

Maar dit model is niet alleen de beste pizzaoven voor buiten, hij ook prima binnen worden gebruikt. Waar u hem ook plaatst, u bakt de lekkerste pizza’s in enkele minuten en ook uw eigen brood kunt u in deze houtoven bereiden. En wat dacht u van een heerlijk mals stukje vlees? Deze houtoven past prima in uw buitenkeuken en maakt een barbecue zelfs overbodig. 

Wij zijn de enige in Nederland die deze ovens mogen verkopen en Robuust Wonen is ontzettend trots op het vertrouwen dat zij gekregen heeft van Clementi. De Mondo is verkrijgbaar in drie verschillende maten en meerdere kleuren, ook in geheel RVS. Bij ons in de showloods in Baarn hebben wij de pizzaoven Clementi Mondo 100 aangesloten voor gebruik. Tegenwoordig is de Clementi Mondo ook op gas óf combinatie van gas en hout verkrijgbaar.

Clementi Mondo

 

 

Wat krijgt u?

Het uiterst hoogwaardig materiaalgebruik, de afwerking en hoge mate van isolatie maken deze pizzaoven opmerkelijk in zijn soort. Het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem maakt deze pizzaoven uniek!

De pizzaoven Clementi Mondo is in drie maten en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Op voorraad hebben wij standaard de uitvoeringen in zwart/antraciet in de maten 60 en 80.

Houtoven met glazen deurDe pizzaoven Clementi Mondo wordt standaard met veel accessoires geleverd. De oven is namelijk inclusief een afsluitbaar rookkanaal, inbouwthermometer en robuuste RVS deur (eventueel in glas). Tevens heeft de houtoven een geavanceerd vuur-/luchtcirculatiesysteem met bijgeleverd vuurscherm en inbrengbeugel. Tevens krijgt u nu tijdelijk een gratis terracotta ovenschaal en lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 84,-).

Isolatie pizzaoven Clementi Mondo

Isolatie pizzaovenDe houtoven Clementi Mondo is uitermate goed geïsoleerd. De koepel is namelijk voorzien van een minimaal 8 cm dikke isolatie-deken. Onder het bak gedeelte van 3 cm dikke chamotte stenen ligt een 2,5 cm dikke keramische plaat van isolerende vezels alsmede een 3 cm dikke isolatie-deken. De isolatie in combinatie met het ‘air plus system’ zorgt ervoor dat de oven in zo’n 15 á 20 minuten al op temperatuur is om pizza’s te bakken.

 

 

Pizzaovens Clementi Mondo

 

Air Plus System (patent)

De Clementi Mondo pizzaovens hebben een geavanceerd gepatenteerd luchtcirculatie systeem. De luchttoevoer in de binnenwand van de houtoven in combinatie met het vuurscherm zorgt ervoor dat het stoken in de oven zeer gemakkelijk is. Er ontstaat namelijk een optimale verdeling van het vuur en de warmte in de oven. Dit is de enige pizzaoven waarbij de zuurstof toevoer niet alleen door de deuropening tot stand wordt gebracht. De houtoven krijgt ook vanuit de onderkant van de oven zijn lucht/zuurstof toevoer. Deze zuurstof komt vrij aan de linker kant binnen in de oven! Dit zorgt ervoor dat het een genot is om mee te stoken. Tevens zorgt dit luchtcirculatie systeem ervoor dat u het minste last heeft van rook. Dit is de enige pizzaoven waarbij u gemakkelijk een vuur kunt branden met het deurtje dicht! 

Clementi Mondo     Clementi Mondo

Multi Cooking System

Gebruik de houtoven ook als barbecue/grill. U kunt een barbecue rek in de oven plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van een door Clementi ontwikkeld  Multi Cooking System. Hiermee draait u gemakkelijk een rooster met lekbak in- en uit de oven. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten gelijke tijd klaar te maken in de houtoven Clementi Mondo.

Clementi Mondo     Clementi Mondo

 

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs(€)
CLEMENTI MONDO 6080x77cm60x60cm95kg1.450
CLEMENTI MONDO 80100x77cm80x60cm112kg1.700
CLEMENTI MONDO 100112,5x97cm100x80cm230kg2.850
RVS ROOF (KAP)+145
VOLLEDIG RVS+375
MULTI COOKING SYSTEM270
GLAZEN DEUR 60165
GLAZEN DEUR 80190
GLAZEN DEUR 100235
De pizzaoven Clementi Mondo kunt u overal plaatsen. Doordat de houtoven niet al te zwaar is kunt u deze gemakkelijk een plek geven op een tafel of op een zelf gemaakt onderstel van bijvoorbeeld hout, steen of metaal. Vanuit de leverancier hebben wij onderstaande twee onderstellen.

 

Pizzaoven Clementi Mondo Onderstellen

Pizzaoven Clementi Mondo incl onderstel BASE Pizzaoven Clementi Mondo incl onderstel TABLE

Uiteraard kunt u ook zelf een onderstel (laten) maken.

Pizzaoven Clementi MondoHet linker onderstel model is de BASE. Mogelijk voor de houtoven Clementi Mondo 60, 80 en 100. Basis onderstel met een RVS zij-tafel (niet afgebeeld, extra zij-tafel is ook mogelijk). Op twee wielen en met behulp van 2 uitschuifbare handvatten aan de zijkant is de oven gemakkelijk verplaatsbaar. Inclusief tussen-blad. Zeer compact. Gecoat Staal en RVS.
Het rechter onderstel model is de TABLE. Alleen mogelijk voor de maat 80. Dit tafelmodel heeft een ruimte voor een werkblad waarop gemakkelijk bijvoorbeeld pizza’s bereid kunnen worden. Inclusief groot tussen blad waarop u veel spullen kwijt kunt. Metaal en RVS.

 TABLE
Clementi Mondo
maat 80
BASE
Clementi Mondo
maat 60, 80 en 100
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO€ 1.250€ 450
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO
VOLLEDIG RVS
€ 990

Pizzaoven Clementi Mondo Gas of Hout

 

Pizzaoven Clementi Mondo (op gas)

Nieuw: Alle afmetingen van de pizzaovens Clementi Mondo kunnen nu ook op gas. In de oven wordt namelijk een ‘Millberg’ atmosferische brander met een thermo-elektrische klep geplaatst. Aan de voorzijde van de oven is het makkelijk te bedienen.

 

Pizzaoven Clementi Mondo 60 (op gas)

Heeft een brander aan de linker kant in de oven met een vermogen van 15 kw.

Pizzaoven Clementi Mondo 80 (op gas, hout óf combinatie)

Heeft een brander aan de linker kant in de oven met een vermogen van 15 kw. Optioneel kan er een extra brander in worden geplaatst aan de rechterkant in de oven zodat er een vermogen ontstaat van 30kw. De uitvoering van de pizzaoven Clementi Mondo 80 met de één (standaard) brander kan ook gebruikt worden om op hout te stoken. Er wordt dan namelijk een afscherm kap over de brander geplaatst zodat deze schoon blijft.

Pizzaoven Clementi Mondo 100 (op gas)

Heeft zowel links- als rechts in de pizzaoven een brander met een totaal vermogen van 30kw.

Clementi Mondo     Clementi Mondo

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs(€)
CLEMENTI MONDO 60 GAS80x77cm60x60cm115kg2.170
CLEMENTI MONDO 80 GAS100x78cm80x60cm135kg2.420
CLEMENTI MONDO 100 GAS112,5x97cm100x80cm240kg4.290
RVS ROOF (KAP)+145
AFSCHERMKAP GASUNIT
voor de CLEMENTI
MONDO 80
+115
EXTRA BURNER voor
CLEMENTI MONDO 80
680

Mogelijke kleuren pizzaoven Clementi Mondo

Clementi Mondo

Pizzaovens bij Masterchef HollandU heeft deze houtoven ook kunnen zien bij Masterchef Holland, klik hier

Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND

Clementi Mondo

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.