Steenoven Clementi Mostro – Volledig steen met roestvrij stalen roof

Wij hebben exclusiviteit gekregen voor deze nieuwe top design steenoven Clementi Mostro. Een steenoven van zeer hoge kwaliteit. Duurzaam materiaalgebruik, volledig geïsoleerd en zeer snel op de gewenste temperatuur.

Clementi Mostro                  Clementi Mostro

Clementi MostroDe steenovens hebben een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor op de oven zit. Daardoor geeft de houtoven die authentieke rustieke smaak van een steenoven. De oven bestaat volledig uit vuurvast steen, zowel het bak gedeelte als de koepel. De gehele oven is geïsoleerd met Rockwool en Scamotek. De houtoven is volledig afgedekt met behandeld staal in diverse kleuren.

Clementi MostroBak heerlijke pizza’s in een handomdraai. Ontdek de smaak van uw eigen ambachtelijk brood. Gebruik de steenoven Clementi Mostro ook voor al uw ovengerechten. Roken en barbecueën behoren ook tot de mogelijkheden. U zult merken dat uw vlees malser wordt.

De steenoven Clementi Mostro kan gewoon buiten staan en zijn ook geschikt voor binnen.

Levering

De exclusief bij ons verkrijgbare steenoven Clementi Mostro wordt standaard geleverd inclusief een afsluitbaar rookkanaal en robuuste deur. Vervolgens uitgevoerd met een onderstel op wielen. De oven kan uitgevoerd worden in diverse kleuren (zwart/antraciet, koper, rood en geel). 

gratis Lasertemperatuurmeter gratis Terracotta OvenschaalNaast de standaard uitgebreide uitrusting van deze steenoven ontvangt u nu tijdelijk gratis een terracotta ovenschaal, deur inbouwthermometer en een lasertemperatuurpistool waarmee u uw oven goed gaat leren kennen (t.w.v. € 119,-).

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI MOSTRO
Incl. onderstel
94 x 107 cm82 x 75 + (28) cm320 kglaatste model:
van € 2.850
voor € 2.350

 

Nog één model in voorraad!

Clementi Mostro

Wij hebben ook een showroom in Baarn. Hier hebben wij alles opgesteld. U bent van harte welkom van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Wij hebben hier ook onze opslag, vrijwel alle modellen en maten hebben wij op voorraad. Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent de op hout gestookte pizzaovens.

Wilt u een afspraak maken voor bezichtiging, wilt u een bestelling plaatsen of heeft u nog vragen? Neem contact op via email:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

Direct dit product bestellen in de webshop.

Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND