Forno Professionale

Forno Professionale van Clementi

Dé Italiaanse houtoven voor in het restaurant.Forno Professionale Clementi

Een nieuwe top design pizzaoven van zeer hoge kwaliteit.

Deze houtoven zorgt voor één grote beleving bij u in het restaurant. De houtoven Professionale heeft een geweldige luchtcirculatie. Bak in 2 á 3 minuten de heerlijkste pizza’s. Maak zelf uw ambachtelijk brood.  Vlees en ovenschalen zijn om te smullen uit deze houtoven. Experimenteer met flammkuchen of met de ontelbare andere mogelijkheden.

Wat krijgt u?

Het uiterst hoogwaardig materiaalgebruik, afwerking en isolatie maken deze houtoven opmerkelijk in zijn soort. De Clementi Forno Professionale is er in één maat. U moet rekening houden met een breedte van de onderkant van 200,8 cm en een diepte van 150 cm. De binnenruimte is 140 cm breed en 100 cm diep. De houtoven is uitgevoerd in zwart/antraciet gecombineerd met RVS. De oven wordt met een glazen deur en lasertemperatuurmeter geleverd. 

Forno Professionale Clementi Forno Professionale Clementi Forno Professionale Clementi  

Isolatie

Isolatie celemti mondo pizzaoven
De houtoven Professionale is uitermate goed geïsoleerd. Zowel de koepel, achterkant als onder het bak gedeelte zijn volledig geïsoleerd. Er is gebruik gemaakt van keramische platen van isolerende vezels en isolatie dekens. In de binnenruimte liggen 3 cm dikke chamotte stenen.

 

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
FORNO PROFESSIONALE200,8 cm x 150 cm140 x 100 cm800 kg€ 9.800,-

 

Clementi Mondo

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800