Onderstellen voor onze houtovens Sfera en Clementi

U kunt uiteraard zelf uw onderstel (laten) maken. Wij bieden u onderstellen aan van onze meubelmakerij Florian Weber en van de fabrikant van onze houtovens.

Sfera Pro Isolato & Sfera Basso Isolato

Onderstellen voor de Sfera Pro/Basso Isolato pizzaovens moeten degelijk zijn vanwege de zware belasting en lange levensduur van de ovens. Materiaal gebruik is daarom heel belangrijk en medebepalend voor de uitstraling van het geheel. Aangezien de steenoven buiten staat, moeten het onderstel gemaakt zijn van duurzaam hardhout. Onderstellen van bijvoorbeeld vuren-hout gaan na 2 á 3 jaar rotten en verbindingen gaan los zitten. Uiteraard kunnen onderstellen ook gemaakt worden van staal of steen.

Steenoven Onderstellen uit volledig eikenhout

Onderstel OnderstellenDe onderstellen die wij aanbieden in volledig hard-hout (eiken) worden gemaakt door Meubelmaker Florian Weber. Daardoor leveren wij een goede kwaliteit. De onderstellen hebben een robuust uiterlijk. Ze zijn geschikt voor zowel de Sfera Pro Isolato als de Sfera Basso Isolato. De onderstellen kunnen zonder problemen onoverdekt buiten staan.

Steenoven Onderstellen ‘Robuust’

Standaard zijn de onderstellen van 15 x 15 cm dikke massieve poten. De steenoven wordt in het onderstel gezet. Daardoor loopt de robuuste rand gelijk met de betonnen plaat waarop de steenoven is gemaakt. Daarnaast is het onderstel standaard voorzien van een bodemplaat. Ten slotte staat het geheel op wielen. De wielen kunnen per stuk 250 kg dragen. Hierdoor ontstaat er een overcapaciteit waardoor u de zware houtoven gemakkelijk kunt verplaatsen. De onderstellen zijn zeer stabiel, duurzaam en perfect afgewerkt. Bovendien volledig van eikenhout. Geen schroef in zicht en alles met pen/gat verbindingen verlijmd.

OmschrijvingPrijs
Onderstel type "Robuust" voor maat 70 t/m 90 incl. bodemplaat€ 745
Zijwand (per stuk)€ 100
Dubbele deur€ 150
Op wielen (2 zwenk, 2 zwenk geremd)€ 100

Steenoven Onderstellen ‘Robuust Light’

Onderstel
Dit onderstel is tevens ontworpen en gemaakt door Meubelmaker Florian Weber. Volledig vervaardigt van eikenhout (hard-hout) en fraai afgewerkt. Dit model is geschikt voor zowel de steenovens Sfera Pro Isolato als de Sfera Basso Isolato tot en met 90 cm. Deze onderstellen zijn alleen geschikt voor een permanente plek in uw tuin of veranda. De onderstellen zijn zeer stabiel, duurzaam en perfect afgewerkt.

 

 

OmschrijvingPrijs
Onderstel type "Robuust Light" voor maat 70 t/m 90€ 395

Nieuwe onderstellen van hout (Douglas)! Vraag naar de mogelijkheden. € 375,-

Onze nieuwe onderstellen hebben wij (nog) niet afgebeeld op onze website. Inmiddels hebben wij deze nieuwe onderstellen wel te bezichtigen in onze showloods.

Stenen onderstellen

Steen metselwerkU kunt er ook voor kiezen om een muurtje te (laten) metselen. Aan de voorkant een leuk toogje waaronder hout kan worden opgeslagen, een rand rondom van steen of hout. De ovens zijn gemaakt op een bewapende betonnen plaat, hierdoor hoeft de houtoven niet in zijn geheel ondersteund te worden. U kunt volstaan door een U-vorig muurtje te metselen waarop de steenoven op geplaatst kan worden.

De goedkoopste oplossing is om stenen bielzen op elkaar te lijmen tot de gewenste hoogte. Plaats de steenoven eventueel met een robuuste houten rand. Bij iedere steenhandel zijn deze betonbielzen te verkrijgen.

 

Clementi Mondo, Clementi Clemy, Clementi Mostro & Clementi Cucina

Clementi Mondo onderstellen:

Onderstellen           onderstellen 

Onderstel links (BASE): Geschikt voor Clementi Mondo 60, 80 en 100. Basis onderstel (zwart/antraciet) met een RVS zij-tafel (extra zij-tafel is mogelijk) die aan beide kanten geplaatst kan worden. Tussen blad en twee uitschuifbare handvatten om de pizzaoven gemakkelijk op twee wielen te verplaatsen.

Onderstel rechts (TABLE): Geschikt voor de Clementi Mondo 80. Het onderstel (zwart/antraciet) heeft ruimte voor een werkgedeelte. Hier kunt u zelf een steen/werkblad op plaatsen dat bij u past. Over de gehele breedte zit een groot RVS tussen blad.

 TABLE
Clementi Mondo
maat 80
BASE
Clementi Mondo
maat 60, 80 en 100
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO€ 1.250€ 450
ONDERSTEL CLEMENTI MONDO
VOLLEDIG RVS
€ 990

 

Onderstel voor Sfera Metallo (Rustico) 70

pizzaoven buiten onderstel sfera metallo 70 (rustico)

 

 

 

Dit onderstel heeft aan beide kanten een houten zij-tafel. Het onderstel is mobiel, het is aan de rechterkant voorzien van wielen. Het heeft in het midden een lade en een onder plaat voor opslag van bijvoorbeeld hout.

€ 435,-

 

 

Onderstellen

De Clementi Cucina wordt standaard geleverd met onderstel. Onder de oven en vuurkamer zit een onderstel op wielen voor bijvoorbeeld houtopslag. Met twee uitschuifbare handvatten kan de oven gemakkelijk verplaatst worden.
De oven kan ook besteld worden zonder het onderstel en puntdakje. Hierdoor is deze heel gemakkelijk in te bouwen in bijvoorbeeld een buitenkeuken of binnen in uw keuken.

 BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CUCINA
Zwart
Incl. onderstel/dakje
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.850
CLEMENTI CUCINA
Brons/Koper-look
Incl. onderstel/dakje
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.1890
CLEMENTI CUCINA
Zwart
Zonder onderstel/dakje
65 x 82 x 86 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.700
CLEMENTI CUCINA
Brons/Koper-look
Zonder onderstel/dakje
65 x 82 x 86 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.1740

 

onderstellen

 

 

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.
Website Clementi Nederland