Pizzaoven Clementi Clemy; op hout gestookte steenoven.

Voor alle modellen pizza/steenovens van Clementi hebben wij exclusiviteit gekregen. Zo ook voor dit nieuwe model: Clementi Clemy in twee verschillende maten in de kleur zwart/antraciet met hoogwaardige RVS afwerking. De houtoven is standaard al voorzien van een verrijdbaar onderstel. De pizzaoven Clementi Clemy is gemaakt van duurzaam materiaal, volledig geïsoleerd en zeer snel op de gewenste temperatuur.

Clementi Clemy

De ovens hebben een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor in de oven zit. Daardoor ontstaat de authentieke rustieke smaak van een steenoven.

Pizza ovenGeschikt voor het maken van pizza’s  in 2 á 3 minuten. Vervolgens perfect voor het bakken van uw eigen ambachtelijk brood. De houtovens Clementi Clemy zijn ook geschikt voor al uw ovengerechten en barbecue. Uw vlees wordt malser.
Clementi Clemy

De Clementi Clemy houtovens kunnen gewoon buiten staan. Het is mogelijk om in 20 á 25 minuten de temperatuur te verkrijgen die nodig is om de lekkerste pizza’s te bakken. Alles wat u nog meer met deze houtovens kunt doen doet u op lagere temperaturen. Wij informeren u graag!

 

Isolatie

De pizzaoven Clementi Clemy is uitermate goed geïsoleerd. De koepel is voorzien van 8 cm rockwool en onder het bakgedeelte (3 cm dikke chamotte stenen) ligt 2,5 cm keramische isolerende vezels en 3 cm rockwool. Zo wordt de bodem niettemin 8,5 cm dik.

Multi Cooking System test 1

Het is mogelijk om meerdere gerechten gelijke tijd klaar te maken. Hiervoor gebruikt u het Multi Cooking System. Hiermee draait u gemakkelijk een rooster met lekbak in- en uit de oven. Ook onze losse BBQ-roosters zijn geschikt voor zowel vlees als vis te kunnen bereiden in deze steenovens. Uiteraard kunt u dit ook doen in een gratis bijgeleverde terracotta ovenschaal.

Kortom, de perfecte houtoven voor de particulier. Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor in de tuin, tuinhuis, op het terras of in de veranda. Gebruik de steenoven Clementi Clemy naast de vele mogelijkheden ook als tuinhaard.

De pizzaoven Clemy wordt standaard geleverd met een afsluitbaar rookkanaal, inbouwthermometer, robuuste RVS deur (eventueel in glas) en vuurscherm . Bovendien standaard op een onderstel op wielen. Nu tijdelijk inclusief een gratis terracotta ovenschaal en een lasertemperatuurmeter t.w.v. € 84,-.

BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CLEMY 6080 x 57 cm60 x 40 cm50 kg€ 1.450
Opruiming € 1.150
CLEMENTI CLEMY 7090 x 67 cm70 x 50 cm70 kg€ 1.650

Clementi Clemy
Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.

 

Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND