Inbouw indirecte houtoven

 

Houtoven Clementi Cucina

Met trots kunnen wij deze indirecte houtoven Clementi Cucina aan u voorstellen. De ovens zijn van zeer hoge kwaliteit. Een ideale pizzaoven om in een buitenkeuken te verwerken. Deze oven is namelijk ook als inbouwmodel verkrijgbaar. De steenoven Clementi Cucina is gemaakt van duurzaam materiaal. De oven is volledig geïsoleerd waardoor zeer snel op de gewenste temperatuur. Eén van de weinige op hout gestookte ovens die een indirecte hout verbranding heeft.

Onder het ovengedeelte wordt er in een aparte ruimte hout gestookt. De oven wordt hierdoor verwarmt. Het heeft een elektrisch luchtcirculatie systeem waardoor iedere plek in de oven dezelfde temperatuur verkrijgt.

 

indirecte houtoven      clementi cucina    clementi cucina

De op hout gestookte oven wordt compleet geleverd

indirecte houtovenOnderin het ovengedeelte ligt een chamotte steen waarop bijvoorbeeld pizza’s en brood gebakken kunnen worden. In deze oven zitten drie baklagen. Verder werkt de oven hetzelfde als uw oven in uw keuken, alleen is deze op hout gestookt. Al uw ovengerechten kunt u kwijt in deze oven. Onder het verbrandingsgedeelte zit een ruimte voor bijvoorbeeld opslag van hout. U heeft 4 á 5 kg. hout nodig om deze oven op een temperatuur te krijgen van 300 graden. Verder heeft u 1 kg. hout per uur nodig om het op deze temperatuur te behouden. Na het stoppen met stoken is deze oven na 8 uur nog zo’n 100 graden.

De steenoven Clementi Cucina is geschikt voor uw tuin, terras of veranda. Als inbouwmodel kan deze oven ook in uw keuken binnen. Wij hebben ook vergelijkbare modellen die uw keuken of woonkamer kunnen verwarmen. Twee in één, bekijk de Clementi Elite.
indirecte houtoven

De Clementi Cucina oven wordt compleet geleverd met verlichting en elektrisch ventilatiesysteem in het ovengedeelte. Vervolgens worden er een terracotta ovenschaal, wekker, temperatuurmeter, RVS bakplaten, RVS rekken en RVS rookkanaal bijgeleverd.

Pizzaoven Clementi Cucina is exclusief bij ons verkrijgbaar. Standaard inclusief onderstel op wielen, maar kan ook als inbouw model (zonder onderstel voor houtopslag en zonder punt dakje).

BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CUCINA
Zwart
Incl. onderstel/dakje
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 2.045
CLEMENTI CUCINA
Brons/Koper-look
Incl. onderstel/dakje
65 x 82 x 162 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 2.090
CLEMENTI CUCINA
Zwart
Zonder onderstel/dakje
65 x 82 x 86 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.850
CLEMENTI CUCINA
Brons/Koper-look
Zonder onderstel/dakje
65 x 82 x 86 cm.45 x 40 x 34 cm.140 kg€ 1.935

Clementi CucinaKom deze oven en nog veel meer andere houtovens en accessoires bekijken in onze showroom in Baarn. U bent welkom van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent onze op hout gestookte ovens.

Maak een afspraak, doe uw bestelling of stel uw vraag via mail robuustwonen@outlook.com of bel 06 – 349 33 800.

Dit product direct bestellen in de webshop.

Houtoven inbouw keuken Clementi Cucina Houtoven inbouw keuken houtoven inbouw keuken Indirecte houtoven Clementi Cucina Clementi Cucina Indirecte houtoven

 Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND