CLEMENTI PICCOLO GIOIELLO

 

Clementi Piccolo

‘Clementi Piccolo Gioiello’ is een hoogwaardige indirecte houtoven. Het is een compacte oven met een eigenwijs design. 

De kleinste van het assortiment indirecte houtovens van Clementi, zeer eenvoudig in gebruik.

De Clementi Piccolo is gemaakt van duurzaam materiaal en is volledig geïsoleerd waardoor zeer snel op de gewenste temperatuur.

In tegenstelling tot een directe houtoven wordt bij een indirecte houtoven in een apart gedeelte gestookt, dit zit onder het kookgedeelte.

De oven is mobiel. Voorop zitten twee uitschuifbare stangen, aan de achterzijde wieltjes.

 

 

 

 

De op hout gestookte Clementi Piccolo oven wordt compleet geleverd

indirecte houtoven

Onderin het ovengedeelte ligt een chamotte steen waarop bijvoorbeeld pizza’s en brood gebakken kunnen worden. In deze oven bevinden zich in totaal twee baklagen. Het onderstel staat op wieltjes en kan gebruikt worden voor houtopslag. Er is een apart stook- en bakgedeelte, de oven heeft de maat 45 x 50 centimeter en is in RVS uitgevoerd. Verder is de houtoven uitgerust met een wandthermometer, RVS rookkanaal met regenkap, verlichting in het ovengedeelte en een grill.

U heeft zo’n vier kilogram hout nodig om de oven op een temperatuur te krijgen van 300 graden, daarna heeft u één kilogram hout nodig per uur.

 

 

clementi piccolo houtoven buiten

 

 

Clementi Piccolo is geschikt voor

Alle materialen voor deze houtoven zijn geselecteerd om deze altijd buiten te kunnen laten staan.

Maak al uw denkbare gerechten klaar in deze oven. Heerlijk van het buitenleven genieten. Deze indirecte houtoven is geschikt voor uw tuin, terras of veranda. Wij hebben ook vergelijkbare modellen indirecte houtovens: De Clementi Cucina voor buiten of binnen (ook inbouwmodel) of de Clementi Elite voor binnen en is tevens verwarming.

 

Afmetingen Clementi Piccolo kunt u hier downloaden.

 

 

 

 

 

BuitenmaatGewichtPrijs (incl. BTW)
CLEMENTI PICCOLOB61-D59-H190 cm135 kg€ 1.625

Showroom Robuust WonenKom deze oven en nog veel meer andere houtovens en accessoires bekijken in onze showroom in Baarn. U bent welkom van maandag t/m zaterdag (ook ‘s avonds). Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent onze op hout gestookte ovens.

Maak een afspraak, doe uw bestelling of stel uw vraag via mail robuustwonen@outlook.com of bel 06 – 349 33 800.

     

 Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND