Pizzaoven Clementino

Clementino Pizzaoven Clementi
Clementino; Italiaanse mobiele pizzaoven!
Deze handzame pizzaoven is van zeer hoge kwaliteit. Het bakken en braden in deze houtoven is een groot genot. De pizzaoven is gemaakt van duurzaam materiaal en daarnaast uiterst goed geïsoleerd. Als gevolg daarvan is de oven zeer snel op gewenste temperatuur en blijft dit lang.

Clementino tafelmodel pizzaovenDe pizzaoven Clementi Clementino heeft een uitstekende luchtcirculatie omdat de rookkanaaluitgang voor op de oven zit.

De houtoven is geschikt voor in uw tuin, op uw terras of in uw veranda. Het materiaalgebruik is erop gericht dat de oven gewoon buiten kan blijven staan.

U kunt de lekkerste pizza’s maken (2 á 3 minuten) en uw eigen brood. De houtoven is ook geschikt voor al uw ovengerechten en barbecue. Uw vlees wordt veel malser.

De pizza oven is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; zwart/antraciet, rood of RVS. Bij ons in de showloods in Baarn kunt u dit model komen bekijken. Het uiterst hoogwaardig materiaalgebruik, afwerking en isolatie maken deze pizzaoven opmerkelijk in zijn soort.

 

Pizza oven

 

Wat krijgt u

De pizzaoven Clementi “Clementino” wordt standaard geleverd inclusief een afsluitbaar rookkanaal, inbouwthermometer, vuurscherm, RVS deur en vier pootjes. Tijdelijk krijgt u een gratis terracotta ovenschaal en lasertemperatuurmeter (t.w.v. € 84,-). Een onderstel van RVS op wielen is ook verkrijgbaar voor deze houtoven.

 

 

Clementino pizzaoven isolatieIsolatie pizzaoven Clementino

De houtoven Clementino is uitermate goed geïsoleerd. De koepel is namelijk voorzien van een dikke isolatie-deken. Onder het bak gedeelte van 3 cm dikke chamotte stenen ligt een 2,5 cm dikke keramische plaat van isolerende vezels (skamotec: calcium cilicaat) alsmede een 3 cm isolatie-deken.

 

    

Plaatsen van de Clementino Pizzaoven Clementino

De houtoven staat op vier pootjes. Deze is gemakkelijk ergens op te plaatsen en overal mee naar toe te nemen.

 

 

 

Afmetingen

Deze Pizza oven is verkrijgbaar in één maat. Het bak gedeelte is 40 cm. diep en 60 cm. breed.
Afmetingen Clementino Pizzaoven

Clementino nu ook op Gas

Dit tafelmodel pizzaoven is nu ook verkrijgbaar op gas. U heeft dan de keuze: stoken op gas óf op hout!

 

BuitenmaatBinnenmaatGewichtPrijs
CLEMENTI CLEMENTINO
(HOUT)
70 x 46 cm60 x 40 cm40 kg€ 890,-
CLEMENTI CLEMENTINO
(GAS/HOUT)
70 x 46 cm60 x 40 cm45 kg€ 1.090,-

 

Clementi Mondo

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

 

 

Clementi Nederland
CLEMENTI NEDERLAND