Pizzaoven bekijken in onze showloods

Verse pizza’s uit eigen oven. Niet alleen een feest voor elke Italiëliefhebber, maar ook voor de echte levensgenieters. Ziet u het al voor u? Een gezellig gedekte tafel in jullie tuin met de heerlijke geur van een verse pizza vanuit de oven. Wij verkopen de beste houtovens voor uw pizza en andere gerechten. U plaatst de oven in uw tuin en u kunt daarna meteen aan de slag. De lekkerste pizza’s en bijvoorbeeld brood bakt u voortaan zelf. Wilt u voordat u een oven koopt eerst de pizzaoven bekijken zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden? En ook niet onbelangrijk, hoe hij er in het echt uitziet? In onze ruime showloods in Baarn kunt u ons complete assortiment pizzaovens bekijken. Uiteraard ook de echte Clementi ovens,die wij als enige in Nederland mogen verkopen. Daar zijn we natuurlijk heel trots op!

De beste houtovens bij Robuust Wonen

Als het gaat om houtovens mogen wij onszelf een echte specialist noemen. Wij verkopen al meer dan tien jaar ‘kant en klare’ op hout gestookte pizzaovens. Een pizzaoven wordt ook wel steenoven, broodoven of houtoven genoemd. Maar de werking is gelijk. De modellen die wij verkopen zijn geïsoleerde modellen zodat ze duurzaam zijn en heel gebruiksvriendelijk. Dat vinden wij belangrijk om een steentje bij te dragen aan duurzaamheid en deze ovens zijn van de beste kwaliteit. Met minder nemen wij geen genoegen want wij willen dat elke klant 101% tevreden is.pizzaoven-bekijken-baarn

Eerst pizzaoven bekijken, dan kopen

Een pizzaoven kopen is niet makkelijk als u niet precies weet wat de verschillende merken u te bieden hebben. Wij adviseren klanten daarom om naar onze showloods in Baarn te komen zodat ze op hun gemak alle pizzaovens kunt bekijken voordat ze besluiten een oven te kopen. In onze loods hebben wij alle modellen en merken pizzaovens in verschillende maten staan. Op deze manier kunt u heel makkelijk beoordelen welke houtoven geschikt is voor plaatsing in uw tuin. U kiest uit twee soorten pizzaovens: één volledig uit steen of met een metalen kap. Voor beide opties hebben wij de beste fabrikanten voor u geselecteerd.

Online inspiratie opdoen? Bekijk dan alvast ons volledige assortiment hout- en steenovens

pizzaoven-bekijke-voor-kopen

Een pizzaoven bekijken? Maak een afspraak! 

Kunt u na het zien van deze mooie foto’s niet wachten om zelf ook een pizzaoven in je tuin te plaatsen? Kom naar onze showroom voor persoonlijk advies zodat u weet wat voor uw situatie de meest geschikte buitenoven is. Gaat u voor een Clementi oven, de Italiaanse pizzaoven van zeer hoge kwaliteit? Of ga je voor de ambachtelijke steenoven van Sfera? Voor elke klant hebben wij een passende oven die voldoet aan alle wensen en voor ieder budget.

Openingstijden Robuust Wonen

Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag. Lukt het je overdag niet? Geen probleem, je kunt ook ’s avonds komen. Maak daarvoor wel vooraf een afspraak.