Pizzaoven voor buiten – de lekkerste pizza’s bakt u zelf

Niets fijner dan bij mooi weer buiten te leven en te genieten in uw eigen tuin. Daar hoort lekker eten bij; het ultieme gevoel van het goede leven. Met een pizzaoven voor buiten maakt u zelf de lekkerste pizza’s met de beste houtoven: de Italiaanse Clementi oven. Maar u gebruikt deze pizzaoven in uw buitenkeuken niet alleen voor pizza’s. Hij is ontzettend veelzijdig in gebruik. Wat dacht u van vers ambachtelijk gebakken brood of de heerlijkste ovengerechten? En hij is zelfs geschikt als barbecue. Een klein stukje Italië in uw eigen achtertuin met deze prachtige pizzaovens van topkwaliteit. Dankzij deze multifunctionele aanwinst geniet u nog meer van zomerse dagen.

Italiaanse pizzaoven in jouw tuin

Houdt u van het mediterrane leven? Wordt u gelukkig van alleen al de gedachte aan het typische Italiaanse leven waarin lekker eten centraal staat? U kunt een klein stukje van dit heerlijke land in uw leven halen door een echte houtoven in uw tuin te plaatsen. Buiten leven, buiten koken. Ruikt u de heerlijke en authentieke geuren uit de oven al?

Pizzaoven specialistPizzaoven voor buiten - Clementi Mondo

Vanuit onze passie voor het buitenleven hebben wij de beste ovens naar Nederland gehaald. Wij zijn al vanaf 2009 de specialist in de levering van ‘kant en klare’ op hout gestookte pizzaovens, ook wel steenovens, broodovens of houtovens genoemd. Er is veel keuze op dit gebied van deze buitenovens. De ovens die wij in ons assortiment hebben zijn allemaal geïsoleerde modellen. Wij gaan namelijk niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en ze moeten makkelijk zijn in het gebruik. Geen ingewikkelde handelingen in gebruik; dat gaat ten koste van het geluksmoment.

Clementi ovens: alleen bij Robuust Wonen

Een originele Clementi oven bij u in de tuin? Die koopt u exclusief bij Robuust Wonen. Vol trots kunnen wij zeggen dat wij het enige verkooppunt in Nederland zijn die deze prachtige ovens mogen verkopen. Wij hebben deze exclusiviteit gekregen van de, in onze ogen, beste producent van houtovens. Ons team is deskundig en kan u van elk model vertellen wat de mogelijkheden zijn. Elk type is makkelijk in onderhoud en is lichter qua gewicht dan de standaard houtovens.

Verschillende modellen Clementi pizzaovens

De pizzaovens van Clementi zijn snel op temperatuur en blijven lang warm zodat u binnen no time de lekkerste authentieke Italiaanse pizza’s op uw bord heeft. Ze staan garant voor lange avonden genieten van lekker eten en gezelligheid. De pizzaovens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook hebben deze ovens een uniek luchtcirculatiesysteem waardoor dit de enige pizzaoven is waarbij u zelfs gemakkelijk met het deurtje dicht kunt stoken.

pizzaoven-voor-buitenPizzaoven – direct leverbaar vanuit showroom

De pizzaovens voor buiten zijn direct uit voorraad leverbaar. In onze showloods kunt u alle modellen ovens komen bekijken en vergelijken. Ons team kan alles vertellen over de ovens, maar ook over de accessoires en onderstellen. Heeft u een keuze gemaakt? Wij kunnen de oven in uw tuin installeren. Uiteraard kunt de houtoven ook ophalen bij ons in Baarn. Waar u ook voor kiest, wij leveren topkwaliteit qua producten en service.

Portugese ovens

Naast ons grote assortiment Italiaanse pizzaovens verkopen wij ook andere type buitenovens. Deze Portugese ovens zijn door het gebruikte materiaal wat zwaarder. Ons team denkt graag met u mee welke type oven het meest geschikt is voor u. Sommige Clementi ovens kunnen namelijk zelfs binnen geplaatst worden.

Pizzaoven voor buiten? Meer sfeer en plezier

Een pizzaoven voor buiten zorgt niet alleen voor de lekkerste authentieke Italiaanse pizza doordat u ze klaarmaakt in een traditionele houtoven. Het koken in uw buitenkeuken in uw eigen tuin geeft meer sfeer en zorgt ervoor dat u eindeloos kunt genieten van zwoele zomeravonden. Gezellig met vrienden of familie bij elkaar. Niemand afgezonderd in de keuken om daar het eten klaar te maken. Hoe fijn! Hapje, drankje…. het Italiaanse sfeertje in uw eigen tuin. Toppunt van genieten.

Wilt u de pizzaoven bekijken? Maak een afspraak

Maak vandaag nog een afspraak om langs te komen in onze showroom zodat u met eigen ogen ziet hoe mooi en duurzaam de pizzaovens zijn. En hoe veelzijdig. Wij weten één ding zeker, nadat u de vele voordelen van de pizzaoven heeft gezien, kunt u niet wachten om uw eerste eigen pizza te bakken in uw achtertuin. 

Weet u al precies welke houtoven, pizzaoven, accessoires of steenoven onderstel u wilt aanschaffen? Ga dan naar onze webshop en plaats uw bestelling.