Pizzaovens Clementi 

Pizzaovens

Geniet thuis van 
het Italiaanse leven

Wilt u een pizzaoven kopen? Dan bent u bij Robuust Wonen aan het goede adres! Pizzaovens worden ook wel houtovens, broodovens of steenovens genoemd. Het gebruik van een houtoven is eeuwenoud. Het is nog steeds het meest belangrijke stukje keuken in Italië en veel andere Zuid-Europese landen.

De lekkerste pizza’s en het ambachtelijk brood komen rechtstreeks uit de pizzaoven. Mals vlees en overheerlijke ovenschalen worden in een op hout gestookte pizzaoven klaargemaakt. Ondertussen geniet u buiten heerlijk van een lekker drankje met familie of vrienden. Ruik de lekkere geurtjes uit de houtoven, terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid van het vuur in de steenoven.

Robuust Wonen heeft sinds 2009 een passie voor het mediterrane leven. Wij hebben de exclusiviteit gekregen om u in Nederland de beste Italiaanse pizzaovens aan te bieden. De ovens van Clementi zijn zeer snel op temperatuur en blijven lang warm.

De Clementi ovens zijn geschikt voor buiten en binnen. De ovens zijn uiterst goed geïsoleerd en uitsluitend bij ons te koop. 

Masterchef Holland heeft Robuust Wonen uitgekozen om de kandidaten pizza’s te laten bakken in de beste houtovens (Clementi Mondo).

Italiaanse pizzaoven kopen

Clementi is een familiebedrijf uit Italië en maakt sinds 1975 pizzaovens. Grote zorg wordt er besteed aan de gebruikte materialen en vormgeving. Daarnaast loopt Clementi altijd voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Zo heeft de pizzaoven Clementi Mondo een Houtovens Clementi Mondogepatenteerd luchtcirculatiesysteem! Hierdoor is dit de enige pizzaoven waarbij u zelfs gemakkelijk met het deurtje dicht kunt stoken. Door het luchtcirculatiesysteem heeft u het minste last van rook. De pizzaoven Clementi Mondo kan eventueel ook op gas of in combinatie met gas/hout. Alle ovens zijn in diverse kleuren leverbaar. De pizzaoven Clementi Mondo is bij uitstek de beste houtoven in zijn soort vanwege het materiaalgebruik en isolatie. Bovendien heeft deze oven als enige (patent) een uiterst slim luchtcirculatiesysteem. Hierdoor ontstaat gebruiksgemak en zeer snelle opwarmtijd.

 

Twijfelt u nog of u deze pizzaoven wil kopen of wilt u heb gewoon eens aan het werk zien? Wij hebben gekozen om de Clementi Mondo aan te sluiten in onze showroom. Op aangekondigde demo-dagen staat deze oven de hele dag aan. U kunt zelf ervaren hoe gemakkelijk bijvoorbeeld een pizza bakken is in onze houtovens. Proef en geniet van een drankje.

Klik op onze modellen voor meer informatie:

Pizzaovens    Pizzaovens   Pizzaovens

NIEUW:
“CLEMENTI CLEMENTINO”
Pizzaoven Clementino

NIEUW VOOR RESTAURANT:
“CLEMENTI FORNO PROFESSIONALE”

 

Forno Professionale Clementi

 

Clementi Nederland

KLIK VOOR WEBSITE: CLEMENTI NEDERLAND

 

Pizzaoven Clementi Mondo

Voor alle pizzaovens van Clementi leveren wij diverse onderstellen. U kunt uiteraard ook zelf uw onderstel regelen (bekijk ingezonden foto’s van klanten voor inspiratie).

Wilt u een houtoven eerst een keer proberen? Huur dan één van de door ons aangeboden huur-houtovens.

 

 

Showroom in Baarn

Robuust Wonen Showloods BaarnIntussen heeft Robuust Wonen in Baarn zo’n 100 pizzaovens op voorraad staan. Deze ovens wachten op een mooi plekje te krijgen bij u in de tuin of keuken. Bovendien hebben we hier een showroom. U bent van maandag tot en met zaterdag (ook ‘s-avonds) van harte welkom. Kom langs om onze modellen houtovens Sfera en Clementi te komen bekijken. Wij kunnen u alles vertellen over onze steenovens. Tevens kunt u goed de verschillende modellen, afwerking en maten bekijken.

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

Wij hebben ook nog de volgende ‘Sfera’ steenovens:
Steenoven modellen sfera pro isolatoSteenoven modellen Sfera Basso Isolato
Pizzaovens modellen Sfera Metallo