Steenovens SferaSteenovens

Ambachtelijk genieten van
het mediterrane leven

De steenovens Sfera, ook wel op hout gestookte pizzaovens genoemd zijn ambachtelijk met de hand vervaardigd. Het is en blijft het meest veelzijdige stukje mediterrane keuken.

Zon, zee, vakantie en heerlijk eten. De Mediterrane regio spreekt al eeuwen tot de verbeelding vanwege het klimaat, de cultuur en het lekkere eten. Robuust Wonen heeft een passie voor het buitenleven. Hierdoor hebben wij voor u de beste steenovens naar Nederland gehaald. Het vakantie gevoel in uw eigen tuin.

Zoals de eeuwenoude traditie zijn de steenovens koepelvormig gemetseld. De duurzaam gebruikte materialen zijn vuurvast en de houtovens zijn goed geïsoleerd. De ovens hebben een goede luchtcirculatie vanwege het rookkanaaluitgang dat voor in de oven zit.

Onze Sfera modellen:

Steenovens modellen sfera pro isolatoSteenovens modellen Sfera Basso IsolatoPizzaovens modellen Sfera Metallo

Geniet ervan om met uw vrienden en familie urenlang lekker buiten te tafelen. Haal de mediterrane sfeer naar uw eigen tuin. Geniet van de nostalgische uitstraling, geur, warmte, gezelligheid en heerlijke eten.

Robuust Wonen Showloods Baarn

U kunt de lekkerste pizza’s maken en uw eigen ambachtelijk brood. Daarnaast zijn de steenovens Sfera ook geschikt voor al uw ovengerechten. Bovendien kunt u de oven gebruiken als barbecue of spiesgrill. U kunt er ook in bakken en roken en bij het natafelen gebruikt u de steenoven als tuinhaard.

 

 

Een steenoven huren is ook mogelijk. Zo kunt u bijv. uw feestje bijzonder maken. Iedereen bakt in een handomdraai een pizza uit onze steenovens. Meer informatie over het huren?

 

Show-loods in Baarn

Robuust Wonen Showloods BaarnU bent van harte welkom bij onze show-loods in Baarn van maandag tot en met zaterdag (ook ‘s-avonds). Hier hebben wij al onze houtovens opgesteld staan in alle maten. Wij hebben gemiddeld zo’n 100 steenovens droog in voorraad. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en willen u graag alles vertellen over de op hout gestookte ovens.

Afspraken, bestellingen of vragen:
robuustwonen@outlook.com
 of bel (06) 349 33 800.

 

Wij hebben ook de volgende houtovens / pizzaovens:

Pizzaovens Modellen